Het onderscheid heet Gaggenau.

Er is nauwelijks een groter voorrecht dan zich te omringen met dingen waar men 100% tevreden over is. Om die te vinden moet er vaak lang worden gezocht.

Bij Gaggenau ontwikkelen wij toestellen voor de privékeuken. Zonder compromissen en met de hoogste perfectie. Wij inspireren ons immers consequent op de ervaringen en vereisten van professionele koks. En dat geldt niet enkel voor de uitrusting van onze toestellen, maar ook voor ons design. Wij ontwikkelen details die onmiskenbaar zijn geworden, en nieuwe technieken waarmee gekende problemen in een handomdraai worden opgelost. Praktische meesterwerkjes, vaak met de hand vervaardigd, tijdloos elegant en oneindig robuust.

Voortaan organiseert Gaggenau in haar vernieuwde liveCOOKING studio kooksessies, waarin de functionaliteiten van haar toestellen in detail aan bod komen.

Wil u graag zo'n sessie bijwonen? In de agenda vindt u een overzicht van de geplande sessies. Via deze weg kan u zich tevens meteen inschrijven voor een sessie naar uw keuze.